210 49.50.042

ΒΙΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ, ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ & ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Βιοκαθαρισμοί (βιολογικοί καθαρισμοί) χαλιών,
μοκετών & σαλονιών

Βιοκαθαρισμοί (βιολογικοί καθαρισμοί) χαλιών, μοκετών & σαλονιών

Το ταπητοκαθαριστήριο Καλλιανιώτης με έδρα την Δραπετσώνα – Πειραιάς στην προσπάθεια του να διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες παρέχει επί τόπου βιοκαθαρισμό χαλιών, στρωμάτων και σαλονιών σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο βιοκαθαρισμός, καταπολεμά παθογόνους μικροοργανισμούς που είναι βλαβερή για την υγεία μας ενώ σας προστατεύει από αλλεργίες. Παράλληλα αναζωογονεί το ύφασμα κάνοντας το πιο μαλακό.

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά και υποαλλεργικά ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζωάκια σας

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει υπεύθυνα επί τόπου βιοκαθαρισμό στον χώρο σας σε:

  • Σαλόνια
  • Καρέκλες τραπεζαρίας
  • Υφασμάτινες επιφάνειες
  • Στρώματα

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη ζήτηση προσφοράς ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.

Βιοκαθαρισμοί (βιολογικοί καθαρισμοί) χαλιών, μοκετών & σαλονιών

Γιατί βιο-καθαρισμός στρωμάτων, χαλιών – μοκετών
& σαλονιού;

Tα ακάρεα που δημιουργούνται στα στρώματα κρεβατιού – όσο καθαρός και αν είναι ο χώρος σας ή τα σεντόνια σας – είναι βασικός λόγος για κρίσεις άσθματος, αλλεργίες και ερεθισμένο δέρμα;

Τα ακάρεα είναι ο πρώτος αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως!  Ανήκουν στην ομάδα των αραχνοειδών και ζουν από τα επιθήλια που βγαίνουν από το σώμα μας.
Ειδικά την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Πολλαπλασιάζονται και μαζί τους πολλαπλασιάζεται και ο κίνδυνος για αλλεργία. Ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν, είναι η υγρασία και απουσία φωτός.
Θέλει προσοχή και σχολαστική καθαριότητα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να κάνουμε απορρύπανση (δηλαδή βιολογικό καθαρισμό) των στρωμάτων των χαλιών μοκετών και του σαλονιού μας ώστε να φύγουν τα περιττώματά τους και όλα τα μικροβιακά φορτία από μέσα τους.

Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία, μαζί με τα περιττώματά τους, μπορούν να εισέλθουν στα πνευμόνια μας και να μας προκαλέσουν μέχρι και κρίσεις άσθματος!

Τα στρώματα και τα χαλιά έχουν εκατομμύρια μικρο-τοξίνες που ζουν μέσα τους. Τα ακάρεα και τα παράγωγά τους μπορεί να αποτελούν μέχρι και το δέκα τα εκατό ενός μαξιλαριού δύο ετών. Η εισπνοή αυτών των μικροτοξινών μπορεί να προκαλέσει άσθμα και αλλεργίες.

Κοιμηθείτε πολύ καλύτερα με έναν απλό βιοκαθαρισμό στρωμάτων ύπνου και χαλιών. Ο βιοκαθαρισμός αφαιρεί ολοκληρωτικά τις μικρο-τοξίνες, όπως τα ακάρεα σκόνης και τα περιττώματά τους, τη μούχλα και άλλα βλαβερά αλλεργιογόνα, έτσι ώστε να μην σας επηρεάζουν όταν κοιμάστε.

Οι βιοκαθαρισμοί δεν είναι μόνο για την εποχή των αλλεργιών.

Οι βιοκαθαρισμοί δεν είναι μόνο για την εποχή των αλλεργιών.  Τα στρώματα και τα μαξιλάρια χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια, με την φυσιολογική χρήση τους, οι τοξίνες αρχίζουν να δημιουργούνται λόγω των ακάρεων σκόνης και των μικροβίων καθώς και των υπολειμμάτων που αφήνουν τα κατοικίδια ζώα και ο οποιοσδήποτε άλλος κατοικεί στο σπίτι μας.

Τελικά, Οι τοξίνες φτάνουν σε επικίνδυνα επίπεδα και μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά την ποιότητα και την καθαρότητα του ύπνου μας. Με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί κανείς να οδηγηθεί σε καρδιακές παθήσεις, εξασθενημένες πνευματικές λειτουργίες, μέχρι και μειωμένη απόδοση σε δουλειά και σχολείο.